Fredag på Siesta.

2010-05-31 / 19:08:25
I ett publikhav0 kommentarer
Då har vi nu nått fram till dag två av min S!ESTA-resa. Dagen D, fredagen, TIMO-DAGEN! Den absolut bästa dagen det vill säga. Trots att vädret inte var någon höjdare, och man fick stoppa fötterna i gummistövlarna och dra på sig regnjackan så var det värt det. För det var så underbart. Här kommer bilderna och en underbart kortfattad resumé utav dagen:Jag och Josefine var tidigt på plats vid Siesta's entré denna dagen. Eftersom att vi ville komma åt de bästa platserna till Timo's spelning, som en slags revansch för att vi fick mindre bra platser i April. Har inga bilder från väntan, för jag ville inte riskera att kameran skulle få en kalldusch av allt regnet. Vi väntade i cirkus två timmar utanför entrén, sedan sprang vi mot Fiesta i en rasande fart. Med andan i halsen upptäckte jag dock att Fiesta-scenen var avspärrad pga. soundcheck. Så vi fick stå och vänta i över en timme framför avspärrningarna vid scenen innan vi blev insläppta. Surt..
All kylig väntan var över vid halv fyra, då Timo äntligen klev upp på scenen. Det var grymt, hur skulle det kunna vara någonting annat? Aldrig förut har jag varit så trött i ben och hals som efter denna spelningen. Aldrig någonsin har jag dansat så mycket eller sjungt så att halsen värkt någonting så hemskt som nu. Det var underbart, magiskt och helt perfekt.
Underbart x1000. Jag blir glad i hela kroppen bara jag tänker på hur extremt underbart det var när Timo och bandet drog igång spelningen med Numbers. Ännu gladare blir jag när jag tänker på hur han presenterade Hollow Heart, som "en dansdänga ifrån senaste albumet". Jag har i en månads tid längtat efter Hollow Heart live, för det skulle bli så grymt. Men att det skulle bli så grymt som det var, det hade jag aldrig kunnat räkna med. För att förtydliga bilderna. Bild ett: Timo beskriver sin kärlek till publiken genom att skicka ut slängkyssar. Bild två: Niels vs. Timo..
(Ursäkta att jag blurrat bilden extremt dåligt, men jag vet inte om de där bak vill vara med i någon blogg). Under tiden som Timo ägde scenen borta vid Fiesta så spelade Babian på Chilli. Tyvärr krockade ju spelningarna, och eftersom att Timo var själva anledningen till att jag ville på Siesta så var ju hans spelning det självklara valet. Men jag deppade inte läpp. När jag och Josefine stod vid merch-tältet och väntade på att Timo's signering skulle dra igång får vi nämligen syn på tre utav de fyra medlemmarna i Babian. Blev en bild med de som ni ser ovanför. Syns det att det låg en mening bakom bilden? Vi skulle likna en stor familj, och jag tycker att vi nog lyckades rätt bra, faktiskt! (Hade gärna publicerat Josefine's bild tillsammans med Babian-killarna också, men den har ju hon själv, på sin kamera. Dang it).
Efter en lång väntan i kön så kom jag och Josefine äntligen längst fram. Köpte en Timo-tröja (inte den jag har på mig, utan jag håller i den här). Fick den signerad, och sedan tog jag och Timo en bild tillsammans. Den kille tycker tydligen om att trycka in sitt huvud i folks hårsvall, haha! (Oh gush. Glömde säga det innan, så nu såhär vid ett på natten uppdaterar jag lite i inlägget. Kolla tusch-pricken Timo har ovanför läppen. Såg det redan på plats, och jag undrar om han inte märkte att jag stod och glodde på den. Pinsamt läge för mig). Efter det så....kramade jag honom! Woho, äntligen vågade jag ta mod till mig att fråga om man fick krama honom. Det blev en till sväng i kön en stund senare då jag blev onöjd med denna bilden. Så Josefine fick ta ett par nya där vi inte kramades, och det blev samtidigt en "goda gamla vänner"-konversation om Miljöpartiet där jag nog blev lite väl nervös när jag plötsligt sa att jag inte visste något om Miljöpartiet.


Orkar inte lägga upp resten av bilderna, för det är jobbigt att ändra format och storlek och sådant på allt. Men detta räcker gott och väl! Kortfattat kan jag säga att detta var den bästa dagen av hela S!ESTA. Imorgon, kommer förmodligen den sista delen av resuméen upp här på bloggen. Om jag orkar det vill säga. Det är ju rätt jobbigt att fixa med bilderna. Innan jag avrundar måste jag passa på att säga att jag vet att jag framstår som ett jävla freak när jag publicerar detta, men jag är inte så farlig.
Jag beundrar bara denna människan väldigt mycket. För att han är en sådan begåvad musiker, väldigt genuin och dessutom trevlig. That's it, inget mer med det..

Torsdag på Siesta.

2010-05-30 / 19:25:06
I ett publikhav0 kommentarer

I torsdags bar det av till Hässleholm, för att besöka underbara SiESTA. Vid elva satte jag och Josefine oss på tåget och vi var framme vid tolv. För att då spendera många, underbara timmar på vår absolut första festival, någonsin! Här är dagen i bilder:


Det var soligt och varmt i Hässleholm. På första bilden väntar vi på att insläppet ska starta. Andra bilden föreställer mitt SiESTA-armband!
Första spelningen vi gick på var med någon Andreas Söderlund, som tydligen varit med i bandet Niccokick (har ingen aning om vad det är för band, men ja).
Efter att vi lyssnat på några av Andreas Söderlunds låtar begav vi oss vidare runt på festivalområdet. Nere vid Fiesta-scenen hittade vi ett rött plexihus där man kunde sitta. Bild ett: Josefine vid plexihuset. Bild två: En okänd öronproppsförsäljare kommer förbi och frågar om hon ska fota oss, och det där blev resultatet!
Vid fyra kilade vi ifrån plexihuset, och begav oss åter ner till Playa där Gaby and the guns spelade.
Kände mig tvungen att ta ett foto utav vart Playa-scenen låg belägen. Väldigt mysigt!
Efter att Gaby and the guns spelat så gick vi och åt, men det dokummenterades inte, för maten så ärligt talat vidrig ut. Vi hade lite dötid fram tills sju, då vi gick och satte oss vid Fiesta för att invänta Johnossi!Sedan klev äntligen Johnossi upp på scen. Vi hade riktigt bra platser, allra längst fram. Men jag som höll på att få panik fick gå längst bak dock, för jag kände mig som om jag höll på att bli ihjälklämd då jag hela tiden blev inknuffad bakifrån i en tjejs rygg så att jag knappt kunde andas. To bad!Sen blev det lite dötid igen, men jag låter er slippa fler onödiga bilder, annars hade inlägget blivit för långt. Men vid tio såg vi på Fibes, och fibes! Jävlar vilken stämning. Alla dansa och sjöng med, inklusive oss. Grymt live-band. Efter detta begav vi oss mot centralen för att åka med tåget hemåt! En great första dag alltså.

Resuméer utav dag två och tre kommer när jag har tid, håll utkik!


Pepp, pepp, pepp.

2010-05-26 / 20:41:59
I ett publikhav0 kommentarer

Imorgon blir det Gaby and the guns, Johnossi, Fibes, oh fibes och lite Thåström (bara för att min syster tycker att han är en stor bit av svensk musikhistoria).

På fredag blir det den människa som jag väntat på i över en månad snart, nämligen Timo Räisänen!
Sedan blir det Amanda Jenssen, bob hund och The Hives. Är så himla taggad att jag tror jag ska spricka. Ett minus är dock att det inte blir Babian trots allt, deras spelning krockar tyvärr med Timos.

Kameran hänger med mig, och avtryckaren kommer att användas så flitigt att min tumme förmodligen lär åka av. Ni får ha det kul hemma framför era datorer, vi hörs när tinnitusen ekat bort, och jag har tid att uppdatera. Kram!

There's some twists and turns, i've gotta clear

2010-05-24 / 18:23:51
En helt vanlig dag0 kommentarer

Kom hem ifrån skolan idag och kände mig överlycklig för att jag gjort mitt nästsista prov denna terminen. Har ett kemi-prov kvar där man får använda böcker endast, trodde jag. Sedan slog det mig att jag har ackrordprov på musiken, plus att jag måste göra en bildanalys till bilden. Varför har jag sådan otur? Trodde äntligen att jag kunde ligga på latsidan och inte göra någonting, men nej. Då ska det istället dyka upp saker som man inte förut tänkt på. Om jag inte stannar kvar efter skolan imorgon (gör det frivilligt) så lär jag även behöva ta hem mitt bildarbete som jag jobbar med just nu. Har min sista bildlektion på fredag, och då är jag ju på Siesta. Att jobba med oljekritor hemma känns inte så lockande, så jag hoppas att det inte tar för lång tid imorgon.

Öppnade nyss min mail-inkorg, efter en uppmaning av Josefine. Vad tror ni jag hittar där? MIN SIESTA-BILJETT!
Känner mig jättetaggad nu. Lite häftigt är det dessutom, min första festival. Hoppas det blir en helgrym känsla, och att man känner den där festivalstämningen som det jämt snackas om. Om inte, så blir jag besviken (bara skoja, går ju inte att bli besviken när man får se grymma Timo + annat smått och gott).

Jag bara svamlar på i alla mina blogginlägg. Tänkte se om det går att koppla in datorn till min stereo nu, är faktiskt på rensa i rummet humör. Så borde ta och försöka börja med det nu. Om inte datorinkopplandet funkar så kör jag på "Vi har dansat för länge utan takt" med Lasse Lindh på repeat. Så himla underbar!


She took her dog and went out to see, what a fine world this could be

2010-05-23 / 13:51:22
En helt vanlig dag1 kommentarer

Jag brukar kalla Berne för monstret, kan ni hitta bilden som visar varför?


Här kommer lite bilder från igår, då jag tog med mig kameran ut i det fina vädret och knäppte några bilder (väldigt många) på Berne-bus. Vissa blev jättesuddiga, för han rörde sig så. Men här är några som jag faktiskt blev nöjd med. Har inte så mycket mer att tillägga. Ska stänga av datorn nu. Måste plugga biologi, har prov imorgon. Därefter hade jag faktiskt tänkt att ta tag i mitt rum på riktigt allvar. Det måste städas ut osv, annars kommer jag aldrig få det ommålat. Ha en bra söndag, själv ska jag ha en tråkig!

Vi har dansat för länge utan takt

2010-05-22 / 13:49:10
En helt vanlig dag3 kommentarer

Nu kilar jag ut i solen. Kamerans batteri ligger på laddning, jag har precis duschat + tvättat håret och jag kan höra hur solen och värmen utanför skriker efter mig (haha). Måste njuta av vädret när det är bra, känner på mig att det snart blir riktigt Sverige-väder med ösregn och sånt skit (hoppas inte).

Ikväll drar jag och Pic iväg på äventyr, och ska se en väldigt fin människa spela..
Mer om det imorgon, då jag förmodligen bildbombar er här i bloggen.

Nu såhär nästan 2 timmar efter att jag publicerade inlägget så måste jag inflika att det inte blev något av det där med konserten. Kände att det sved för mycket i plånboken (Förlåt, förlåt, förlåt Salem). Istället blir det att njuta mer av det fina vädret, och sedan umgås med Pic tror jag. Ska försöka fota valpis också, nu när kameraladdaren (den hela) är hittad. Nu kilar jag och ser klart de sista minuterna av hockey-semifinalen. Ha en bra lördag!


Här kommer svaren på frågorna ifrån frågestunden..

2010-05-20 / 23:41:55
En helt vanlig dag1 kommentarer

F = Fråga
S = Svar

F: Vilken är din favoritartist?
S: Detta borde vara svårt för mig. Men jag säger Timo Räisänen, för det är han jag lyssnar på allra mest, och som jag tycker mest om!

F: Vilken är din favoritlåt?
S: Jag har faktiskt två favoritlåtar. Kom Kampsång med Lasse Lindh & Timo Räisänen, samt Fear no darkness promised child med Timo Räisänen!

F: Varför började du blogga? :)
S: Jag satt en dag och läste en blogg och blev lite fascinerad över att hon som drev bloggen kunde få läsare som var intresserad av hennes rätt tråkiga liv. Eftersom att jag alltid har lite för mycket tid över så startade jag en blogg 2008, och sen har jag fortsatt blogga. Dels för att det är kul att skriva, men även för att det är kul att fixa själva utseendet på bloggen.

F: Varför heter din blogg Brickroad? c:
S: Jag fick inspiration till mitt bloggnamn ifrån en låt/ett påstående i filmen Trollkarlen från Oz. Den är väldigt gammal, men det är en väldigt fin film. "Follow the yellow brickroad" säger de flera gånger i filmen, men jag tyckte att Yellowbrickroad blev för långt, så jag förkortade det till bara Brickroad.

F: Favoritmat och favoritinstrument?
S: Haha, jag älskar all sorts mat. Men några favoriter är fiskgratäng, tacos och olika kycklingrätter.
Mitt favoritinstrument är utan tvekan akustisk gitarr.

(Nu kommer lite frågor från självaste Pic..)

F: Gillar du ost?
S: Ja, ost är gott.

F: Brukar du pela dig i näsan när igen ser?
S: Nein, det brukar jag inte.

F: Gillar du citrusfisk?
S: Om du menar sån vi hade i skolan i tisdags(?), så nej. Det var bland det äckligaste jag någonsin ätit :<

F: Visst tycker du att jag (josefine) är bäst? (försök inte förneka..)
S: Du var lite bäst idag, när du bestämde dig för att hänga med mig på Salem Al Fakir på lördag!

F: Vad tyckte du om mina frågor?
S: Inga kommentarer.. (syrsljud hörs här).

(Slut på Josefine's frågor här).

F: Vilket är ditt bästa minne?
S: Har många fina minnen. Men jag kan säga att Timo Räisänen förra månaden är ett av de finaste.

F: Vad ska du göra i sommar?
S: I sommar ska jag umgås med familjen och vänner, njuta i solen, gå på konserter, träffa Marielle och njuta av det förhoppningsvis fina vädret! <:

F: Vilket sorts djur skulle du helst vilja vara?
S: Jag gillar giraffer, men de verkar ha såna tråkiga liv. Men kanske en panda, eller en koalabjörn..

F: Har du någon Spotify-playlist? :D
S: Jo, det har jag. Kan länka den i något framtida inlägg. Orkar inte kopiera koden ifrån Spotify just nu, är för lat..

F: Om du fick välja, vad skulle du då köpa? En kamera som bara tar suddiga bilder (som inte går att redigera) eller en jätteful tröja? Du måste använda vad du än väljer i ett helt år..
S: Svårt val. Men jag vill inte bara ta suddiga bilder med en kamera, så jag får väl ta tröjan. Den lär väl bli fin om man använder den konstant i ett år..

(Nu kommer en hel drös med frågor från Julia).

- Vad skulle du göra om du vann en halv sköldpadda?
S: Jag skulle slänga den. Vad ska man med en halv sköldpadda till? D:

- Vad skulle du välja: Spy en hel dag eller inte få lyssna/se/prata på/om din idol i en halvdag?
S: Spy en hel dag, haha.

- Vad börjar på A och slutar på B?
S: Jag kommer bara på ordet arab? D:

- Vad är det sista du skulle vilja jobba som?
S: Sopgubbe..

- Hur många kakor har du ätit som mest på en dag?
S: För många. Har faktiskt inte räknat, men ibland blir det många.

- Vad blir apa baklänges och varför?
S: Apa. Varför vet jag inte, jag kom ju inte på ordet..

- 2 delat i 0,5 blir fyra... HUUUUR?
S: Du ställer bara komplicerade frågor, unge :<

- Vad är meningen med livet?
S: Att skratta, ha kul och umgås med folk man tycker om!

- Vad har du heldst på huvudet, en pankaka eller voffla och varför? (Nej du får inte äta upp din nya fina hatt!)
S: En våffla. För den är nog mindre klibbig än en pannkaka..

- Vad skulle du vilja ha i födelsedags present, om du inte får önska dig något men du skulle ändå få det av någon!
S: En systemkamera!

- Samma fråga som ovanstående... fast julklapp!
S: Ett obegränsat presentkort på nåt köpcentrum.

- Om du fick vara en älva, hur skulle du då se ut? Skriv, berätta och rita!
S: Svaret på din fråga kommer i ett inlägg inom en snar (inte alls snar) framtid..

- Vem i din familj hoppas du kommer få ett sår på låret först?
S: Ingen? D:

- Vem är snyggast? A) Polkagris 1 B) Polkagris 2 C) Polkagris 3 D) Polkagris 2?
S: Polkagris 3, för han är röd och vit randig..

- Vem uppfann tiden?
S: Inte vart det du iallafall, för du är inte så smart. HA!

- Om du fick vara känd vad skulle du näst minst vilja var känd som då?
S: Dokusåpadeltagare.

- Krusidull eller krullingar?
S: Krusidull, helt klart!

- Vilken nyckel på din nyckelknippa är viktigast?
S: Min husnyckel, utan den är jag utelåst..

- Vessa penna för hand eller med en penvässare som är elektrisk? Varför?
S: För hand. För elektriska pennvässar kan man nog inte lita på..

- Din värsta tvångstanke?
S: Att inte sova med ansiktet utåt rummet, då kanske någon stirrar på mig..

- Räcka ut tungan och fånga regndroppar eller snöflingor?
S: Snöflingor!

- Vad kan man få mask i magen av?
S: Odestillerat vatten kanske?

- Sitta på knä eller skräddare?
S: Jag brukar inte sitta på varken knä eller skräddare, så inget av det.

- Favorit kryp (Du får bara välja mellan spindlar, myror och jordekorrar... fast jordekorrar är inget kryp.. så du har bara 2 att välja mellan...!)
S: Myror, för spindlar är äckliga..

- Älskar du mina frågor? Varför? Varför inte?
S: De börjar bli irriterande nu. Alldeles för många, jag är trött.

- Jag har fått dig att skratta medan du läste frågorna? Svarar du nej har du dålig humor! eller vågar bara inte inse hur bra jag är :D
S: Nej, tyvärr inte. Är för trött för att skratta.

- Favorit vinterblomma?
S: Haha, det där trodde du var en kuggfråga. "Det finns inga blommor på vintern", men jo. Julstjärna skulle jag vilja säga!

- favorit vintersport under juli månad?
S: Curling, hohi.

- Rosa eller blått?
S: Blått. Rosa är tråkigt.

- Du vet att förra frågan svarade du på vilken hudfärg du hellst vill ha?
S: Nä, det visste jag inte. Men då valde jag ju rätt. Vill inte se ut som en gris.

OKEJ OKEJ! en seriös fråga då...

- favorit klädesplagg och varför?
S: Jag har svårt att välja favoritklädesplagg. Men jag gillar kjolar och klänningar, så det får bli båda de två. Favoritplagg i min garderob är nog min blommiga klänning, eller min blommiga kjol, eller min svarta kjol..

Tack för alla frågor. Jag kommer aldrig mer våga ha frågestund nu dock, tack vare Julia!


BABYLON, VI SITTER SÄKERT BAKOM DINA GALLER, MEN VISA MIG DET FÄNGELSE SOM EN DAG INTE FALLER

2010-05-19 / 23:09:03
En helt vanlig dag0 kommentarer


På bilderna, jag i vad som jag nog kommer ha på mig imorgon och vad jag hade på mig för cirkus en månad sedan. Inte kläderna som är det viktiga, inte bilderna heller. Ville bara fylla ut inlägget lite. Förresten pågår Svenska revolutionen i mitt rum på bilderna. Ser ni hör stökigt det är? Så kan det vara om man försöker rensa ut allt skit som ska slängas när rummet ska börja renoveras. Men det får ni ha hänsyn till. Hur som haver, så sitter jag och lyssnar på skön musik. Ska strax kila ner och tvätta håret, imorgon väntar spexfoto. Har letat som en tok efter min borttappade ögonlapp nu under kvällen (då förstår ni nog vad jag ska vara va?). Utöver det har jag druckit på tok för många glas med mjölk, och jag börjar undra om jag kanske är laktosintollerant. Har så jävla ont i magen, och jag har faktiskt börjat märka av att det kommer smygande när jag har druckit mjölk. Vore hemskt att vara laktosintollerant. För jag älskar ju mjölk, kall mjölk. Ser ni vilka intressanta inlägg jag skriver? Om mjölk, och revolutioner. Men om jag ska orka gå upp imorgon så bör jag kila och tvätta håret nu, annars försvoer jag mig imorgon. Eftersom att jag uppdaterat två gånger idag, vilket är rekord, så känner jag att jag nog kan strunta i att skriva imorgon om det inte händer någonting jätteviktigt. Kan ärligt talat strunta i att skriva i bloggen på flera veckor, månader, år. För den är så ointressant ändå!
Godnatt på er!

Mina samlar-objekt, mina rosetter

2010-05-19 / 15:49:21
En helt vanlig dag1 kommentarer


Folk som känner mig vet om att jag är riktigt förälskad i allt som har med rosetter att göra. Rosetter i håret, rosetter på smycken och rosetter på kläder är något jag inte kan motstå. Det finns säkert många som tycker att rosetter är väldigt barnsligt, men jag tycker rosetter är så fina och passar så bra till allt. Det är så sött. Eftersom att jag har svårt att gå in i en affär där man kan hitta rosetter utan att komma ut med några med mig så har jag en relativt stor samling rosetter, som ni kan se på bilden. Om man räknar allt som allt så rör det sig just nu om ett trettiotal, men fortsätter jag samla som jag gör nu så tar det väl inte så lång tid innan det är ännu fler..
Min absoluta favorit är dock den svartvit prickiga som man kan se på båda bilderna. Det är min favorit i alla kategorier, och är förmodligen den finaste rosetten jag någonsin inhandlat. Må låta galet, men detta är vad jag samlar på.

Nu ska jag inte tjata vidare om mina rosetter, utan nu ska jag äta. Ha det bra!

Jag deltar i OLW's roliga tävling

2010-05-18 / 21:57:07
En helt vanlig dag0 kommentarer


Jag är med och tävlar i OLW's roliga tävling, där har man chansen att vinna en 10 biobiljetter till Sex and the City 2 samt en hel kartong av deras nya ugnsbakade chips (innehållandes 23 påsar).

Min motivering lyder:
Eftersom att jag älskar både film, och att gå på bio så vore detta ett perfekt pris för mig. Jag har dessutom längtat efter premiären av Sex and the City 2 sedan jag hörde att inspelningarna hade påbörjats. Eftersom att jag går sista året i grundskolan nu, och i höst börjar gymnasiet så känns det som om att jag kommer tappa kontakten med en del av mina vänner. Därför vore det väldigt kul att få bjuda med sig de på bio, och ha en kanske sista rolig stund tillsammans. Ett biobesök slår aldrig fel, så det är ju alldeles perfekt att kanske skiljas åt efter Sex and the City 2.

I WANNA ASK QUESTIONS UNTIL YOUR EARS FALL OFF

2010-05-18 / 17:29:55
En helt vanlig dag6 kommentarer

Eftersom att jag aldrig bloggar om något vettigt längre, och knappt ens orkar uppdatera (fast bloggen fick ett nytt och väldigt fint utseende igår) så tänkte jag att jag trycker in en frågestund i min frånvaro. Det är alltid kul att få svara på lite frågor, för då känner man sig intressant. Undrar ni något, vilket jag har full förståelse om ni inte gör, för bloggen är så tråkig, så skicka en kommentar här. De frågorna jag får in (om jag får in några) besvarar jag senare i veckan. Fråga på, fråga på, fråga på!

DU ÄR MITT MYGGBETT OM SOMMAREN..

2010-05-14 / 15:39:35
En helt vanlig dag3 kommentarer


Inget starkt foto. Det är inte starkt någonstans (fast lillasyster är söt). Men fick lite inspiration att lägga upp det, samt fixa lite med det. "Du är mitt myggbett om sommaren, du är såret i min mun" är en del av texten till en av Lasses enligt mig finaste låtar (allt han gjort är fint). Låten heter Om du blundar. Har inte tid att skriva något mer. Måste rensa klart i rummet. Här ska ju målas om (nu ska det fan göras). Ha en greato fredagskväll!

Psst, vill bara inflika att jag hatar H&M. Världens sämsta företag..
+ idag flyttar min gamla TV hemifrån, tack för vår tid tillsammans. Hejdå!

När jag var liten försvann jag in i TVn och förvandlades till en pansarvagn med en dröm

2010-05-11 / 22:03:16
En helt vanlig dag3 kommentarer


Fan vad skönt att skolan är slut för den här veckan. Nu blir det sena kvällar/nätter, och bara allmänt slöande. Har ingenting speciellt planerat, förutom att jag imorgon ska sitta lite hundvakt och på torsdag ska jag och familjen iväg. Riktigt mysigt med andra ord!

Idag har jag varit en väldigt snäll dotter/syster känner jag. Har både passat Monstret (det är vad jag kallar Berne), lagat mat, städat lite och diskat. Det är mer än vad jag gör på ett helt år egentligen, hehe. Tror jag fixade mig några vuxenpoäng bara sådär. Härligt. Varför gjorde jag allt detta egentligen? Jo, för mamma och pappa var inte hemma. Så jag fick ansvaret!

Ärligt talat kände jag mig så duktig att jag tänkte att nu ville nog mamma vara lite extra snäll emot mig. Så när hon kom hem kände jag att det var tillfälle..

Jag: "Mamma. Nu har jag ju varit så duktig att jag borde ha förtjänat en Canon EOS 1000/450D eller en Nikon D300!"
Mamma: "Haha, nä. Då borde ju jag få en sådan varje dag!"
Jag: "Men" varpå jag kände mig litegrann besviken.

Fjäsk lönar sig tydligen aldrig, to bad :'<
Nu blir det popcorn framför Cougar Town och Scrubs!


Dagen gryr vi dricker billigt vin, och trampar gata upp och gata ner sommarens första vind

2010-05-07 / 19:46:11
En helt vanlig dag0 kommentarer

Hallå där.
Jag är hundvakt, igen och sitter och lyssnar på galet bra musik. Just nu är jag i en fason då jag lyssnar på allt möjligt. Gammalt och nytt. Men mest på Timo och Lasse dock. Fast det blir en hel del av både Salem, Sugarplum Fairy och Kristian Anttila också. Siesta närmar sig med stormsteg, och jag verkligen störtlängtar. Vill stå där i publiken och skrika med i alla älskade Timo-låtar, och *skaka röv till Babian. Kommer bli greato. Greato är förresten ett ord som jag märker att jag använder hela tiden, höhö. Nu har jag skrivit ett onödigt blogginlägg, men det kvittar. Vill fylla ut lite, för jag uppdaterar som en kratta känns det som. Förresten, inflikar en snabb sak här: Jag har fått Photoshop CS5. Så idag har det gjorts bloggdesigner för blotta livet. Känns underbart att ha Photoshop tillbaka, för jag tyckte att Elements rent ut sagt sög (D:).

* Skaka röv är en låt av Babian.


Don't you worry 'bout me, I've been used before

2010-05-04 / 15:30:08
En helt vanlig dag0 kommentarer

The bruises cut me up shy, the bitter taste of a lie.


Fin pojk, fin låt, allt med videon är fint. Hela han är fin. Han får mig glad när jag är arg, och nu ska han och hela hans "Wake me up at sea tac" få mig att genomlida ett hemskt syslöjdsarbete där mängden information är så pass liten att jag vill spy galla på den. Jag är riktigt trött på skolarbete just nu. Bara några arbeten kvar, några prov, sen är det sommarlov. Men innan dess ska det hinnas med Siesta, som ska bli så himla underbart. Men jag kan inte annat än säga att sommarlov inte alls hade suttit fel just nu, verkligen inte..