Tired of being alone at night, being the lowest cat on earth

2010-03-26 / 16:24:37
En helt vanlig dag1 kommentarer
ÄNTLIGEN PÅSKLOV! Nu är jag lycklig, faktiskt. Tio dagars ledighet, och fy vad jag längtat. Har bestämt mig för att jag ska fotografera Snuffe utomhus (för nu är ju vädret bättre, och snön är borta). Hade även tänkt försöka umgås med Pic, vi ska kanske fira Earth Hour imorgon (notera fira, vi ser detta som en högtid tydligen). En timme utan elektricitet, kommer vi klara det tros? Jag som fick panik efter en dag utan internet, tänk er nu att leva helt utan el i endast en timme. Det kan bli svårt, det kommer bli svårt. Tror vi iallafall. Jag märkte nyss att jag skriver ännu ett meningslöst blogginlägg, ville bara säga att jag har påsklov. Återgår nu till att lyssna på Mando Diao's gamla Gloria och tänka tillbaka på sommaren 2009, och längta till sommaren detta året..

Drive dead slow.

2010-03-25 / 16:12:04
I mina öron1 kommentarer


Tre favoriter (hade dock gärna velat lägga upp Timo's senaste låtar, men de finns ej på Youtube).
Räknat överst ifrån, Timo Räisänen - Drive dead slow, Salem Al Fakir - Virgin Mary och Mando Diao - Nothing without you.

I've got cocaine in my brain, and it feels just fine

2010-03-24 / 18:35:47
En helt vanlig dag0 kommentarer

Jag måste vara världens mest lyckliga människa. Har suttit och grubblat över att Spotify aldrig släppte The anatomy of Timo Räisänen för allmänheten (det släpptes ju i butik och övrigt idag). Så när jag pluggat klart och kände mig färdig med hemkunskapen så bestämde jag mig för att titta en sista gång, och då äntligen var albumet öppet för allmänheten! Lycklig som en jag vet inte vad drog jag igång första låten, Cocaine. Första raderna satte sig på hjärnan direkt, "I've got cocaine in my brain, and it feels just fine". Jag är kär i alla de låtar jag hitills hunnit lyssna på (spår 1-7). Mina favoriter har hitills varit Cocaine, Numbers (Har varit en favorit sedan den släpptes som singel), Moonchild, Without you, Hollow Heart, Outcast och Bleeding. Alla det vill säga. Älskar de allihopa. Alla är en av sin sort, och jag skulle inte kunna var olycklig över detta album. Fan vad jag längtar tills jag ska se honom live, och jag är så glad. Nu måste jag avrunda innan jag får ännu mer fnatt än jag redan fått. Ska lyssna klart på resterande fyra låtar, och sen dra igång albumet på nytt och på nytt och på nytt (osv). The anatomy of Timo Räisänen får av mig högsta möjliga betyg, i alla kategorier!

Sno ett flygplan, sno en fallskärm och kom hit

2010-03-17 / 19:22:11
I mina öron0 kommentarer

Och du brukade lysa, upp alla rum du gick igenom

2010-03-16 / 19:53:12
En helt vanlig dag1 kommentarer


Nationella prov i engelska, hör och läsförståelse. 2 timmars håltimme och massa kemiplugg. Ungefär min dag idag. Är helt slut i hjärnan, men det är ju helt förståeligt. Imorgon är det som sagt kemiprov, och nu känner jag att jag inte kommer kunna banka in allting mer än vad jag redan gjort. Men förhoppningsvis går det fin fint. Ikväll blir det ingenting speciellt gjort för min del. Tänkte se Dating in the dark med syster och därefter Cougar Town, och kanske American Idol (tv-beroende?). Ciao!

And if cupid has got a gun, then he's shooting

2010-03-15 / 16:56:29
En helt vanlig dag2 kommentarer


Fotograferade Snuffe igår. Blev väldigt nöjd över denna bilden. Längtar tills snön har smält bort helt så man kan ta ut henne i gräset och gosa med/fota henne där istället. Nu kilar jag och pluggar kemi, prov på onsdag!

Didn't want to be around when it all fell down

2010-03-14 / 19:27:36
En helt vanlig dag1 kommentarer

Detta kommer att bli ett riktigt onödigt blogginlägg. Vill bara uppdatera lite om vad som hänt i mitt liv igår och idag. Igår var det ju melodifestivalsfinal. Höll tummarna så hårt att de vitnade för att Salem skulle vinna, men nej. Det gick inte vägen, och jag trodde jag skulle döda någon så arg/besviken/ledsen jag var. Det gick till och med så långt att jag inte ens orkade se Timo Räisänen's cover av Om igen, så dåligt humör var jag på (dock såg jag den på SVT Play senare på kvällen, och fan vad han är bra). Avslutade kvällen i telefon med Marielle, för att sedan gå och lägga mig för sent för mitt eget bästa. Somnade vid två, och skulle upp halv sju idag.


Anledning till att gå upp halv sju en lördag? Lillasyster som deltog i en tävling. Satt i åtta timmar på en hård träbänk. Hörde Bra vibrationer, We are all the winners(?), Don't worry be happy och massa annan skitmusik på repeat en miljon gånger (det tog aldrig slut, samma låtar HELA tiden). Trodde jag skulle bli helt galen. När tortyren sedan äntligen var slut vid fem så kammade syster hem en guldmedajl, bravo. Hon var riktigt duktig, och sen måste jag passa på att säga att likaså var Frida. Sedan väntade en timmes bilresa hemåt, och jag kom hem för cirka en timme sedan. Är verkligen helt slut i kroppen, och ska gå och lägga mig redan vid tio ikväll. Snart blir det middag och sedan lite TV. Innan jag avrundar vill jag tipsa om en helt fantastisk/great/underbar/grym låt nämligen Salem Al Fakir - Virgin Mary. Den fanns inte på youtube, så alla ni spotify-användare är de enda som får höra den. Ni andra får väl köpa hans senaste album Ignore This för att lyssna på den, helt klart värt det!


Would you like to be the leadstar of my lovesong?

2010-03-12 / 15:16:27
En helt vanlig dag1 kommentarer
Äntligen fredag, äntligen helg! Nu är det bara två veckor kvar till påsklovet, och jag längtar. Min blogg är lite tråkig och bildlös för tillfället, men jag har inte haft tid eller ork att fotografera. Idag står biobesök som nästa grej på schemat. Tillsammans med Josefine och Andreas ska jag nämligen se Alice i underlandet 3D. Detta är första gången jag ser en film i 3D och det kommer säkert att vara riktigt läskigt när det händer saker i filmen. Det viktigaste under kvällen lär väl vara att inte hoppa av stolen av rädsla och bryta svanskotan, det vore ju mindre lyckat. Hur som helst så ska jag strax äta, och sedan tar vi tåget vid fem. Hoppas verkligen att filmen lever upp till mina höga förväntningar (det tror jag faktiskt att den gör).

What has happened to you, what is happening?

2010-03-10 / 14:55:59
En helt vanlig dag0 kommentarer

Jag känner mig mäkta stolt över mig själv. Jag har lyckats få till en bloggdesign som är både enkel och stilren. En bloggdesign som beskriver mig. För jag är ju både enkel och rätt trist (haha). Den förra bloggdesignen jag hade var jag aldrig riktigt hand i hand med, men denna känner jag att jag verkligen gillar. Jag älskar bilden i headern, en av mina finaste bilder tycker jag. Det som står skrivit är från en Timo Räisänen låt, min favoritartist. Ni fattar vinken, va? Allting i min nya blogg är sådant jag älskar. Menyn är kapad och kommer nog inte tillbaka på år och dagar, förhoppningsvis aldrig. Hoppas ni gillar min blogg lika mycket som jag själv gör. Nu ska jag gör mig själv ännu stoltare, och tänkte försöka städa rummet (läs, jag kommer nog sitta kvar vid datorn). Ciao!


I was aiming for the sky.

2010-03-08 / 15:45:00
En helt vanlig dag1 kommentarer


Här blir det mycket webbkamerabilder märker jag. Men jag har stulit min systers dator för en stund, och har den en webbkamera, så får man passa på att använda den ju. Hittar ju inte installationsskivan till min, tur det kanske, för annars hade jag väl fyllt bloggen med massa onödigt skräp. Ignorera att jag ser ut att vara tio år på bilderna, jag blir aldrig bra på foton nämligen. Dock gillar jag ljuset på systers rum, så det är därför jag visar bilderna ändå. Nu ska jag kila iväg och ta något att äta, är så extremt hungrig. Förresten, så gick biologiprovet galant om någon skulle tänkas undra!

Did I fall down and make my mind go black and blue?

2010-03-07 / 09:59:43
En helt vanlig dag0 kommentarerSnygga bilder. Hade en trevlig dag och kväll igår. Fylld med massa musik, konstiga utklädnader, chatroulette och kinesisk mat framför Andra Chansen. Nu väntar jag på att vi ska äta frukost här hemma, medan jag äter Daim och ser på TV. Sedan väntar biologiboken, prov imorgon. Ciao!