I'm falling in love with your favourite song

2010-01-30 / 19:56:06
En helt vanlig dag4 kommentarer


Att aldrig bli bra på bild är ångest, men när man hittar världens finaste ljus någonsin mitt framför näsan på sig, så får man väl låta sig själv falla offer för fotografier ändå. Ärligt talat blev jag riktigt nöjd med bilderna, och äntligen lyckades jag bli bra på en bild! Armbandet är världens finaste som jag fått låna av min syster, jag är extremt nerkärad i det.

We are the counted can't you see?

2010-01-29 / 15:39:12
I mina öron5 kommentarer


Timo Räisänen - Numbers
Spelas flitigt på spotify, och jag toklängtar till The anatomy of Timo Räisänen släpps!


Jag ger dig inte min morgon och inte min dag

2010-01-27 / 15:18:36
En helt vanlig dag5 kommentarer

SNÖSTORM! Det är ett ord som kommer väl till pass om man ska beskriva vädret utanför fönstret. Snöstormar gillas inte av mig, som idag gått till skolan på skottade vägar med mina älskade Converse på fötterna, för att sedan några timmar senare behöva gå hem med snö upp till vaden på vissa ställen. Läckte in gjorde det, sedan att det blåste så att snön piskade mot ansiktet gjorde mig ju inte det minsta bättre. Fy för snöstormar tycker jag. Ett plus till detta dock är att jag aldrig uppskattat mina tråkiga ljusgråa strumpbyxor så mycket förut, än när jag för cirkus tio minuter sedan såg de hänga helt torra över en stol. De ersatte snabbt de dyngblöta jag hade på mig, och nu är jag torr om man borster från håret! Hurra för meningslösa inlägg, men jag har noll inspiration. Återkommer senare, ciao!


Love, it comes and goes from town to town

2010-01-26 / 17:18:35
I mina öron3 kommentarer


Det har gått cirkus ett halvår sen jag träffade på denna låten första gången. Kärlek vid första lyssnandet måste jag säga, för den är helt underbar. Har inte tröttnat på den än, och lär väl inte göra det på ett tag heller. Helt klart värd att lyssna på, så tryck på play-knappen och njut.

PS. Ber om ursäkt för dålig uppdatering i bloggen, men har man noll inspiration orkar man inte knappra ihop blogginlägg.

Jens Lapidus - Snabba Cash

2010-01-24 / 16:16:19
En helt vanlig dag1 kommentarer


Igår var jag på bio med Josefine & Amanda, och såg ovanstående film. Hade inga förväntningar på flmen, hade ju inte läst boken så. Vet inte om boken är bättre men det var en riktigt spännande film, iallafall. Folk har klagat på att överklass-scenerna i filmen är för overkliga. Men vad vet vi normala människor som inte är Stockholms-brats om hur det går till i verkligheten? Tänk om det nu är såhär. Hur som helst, är den verkligen värd att se. Tänker inte berätta mer om den, för vill ni veta vad som händer så får ni ta och kika på den själva. Förresten vill jag ge en tummen upp til mig & Josefine som satt och gapskrattade mitt i filmen då JW (huvudkaraktären) blev helgalen och skrek lite. Resten av biosalongen var tyst, och vi satt där och kunde inte hålla oss för skratt. Inget farligt egentligen, för det var ju inte så att vi satt och snacka sönder hela filmen för alla. Vi bara skrattade lite!

Efter biobesöket sov jag över hos världens bästa Josefine, och vi hade väldans kul kan jag lova. Skulle ha sett på Män som hatar kvinnor vid tolv-snåret, men båda två var så trötta att vi nästan somnade var tionde sekund. Kom hem vid tre, halv fyra-tiden idag. Jag har ingenting speciellt planerat ikväll, förutom att jag ska äta tacos & se Succéduon med Anders och Måns-reprisen (igen). Men sova tidigt är nog ett måste, annars är jag död imorgon. Bloggar nog inte mer idag, för jag är så slö. Ha det bra!

Everybody's got a hungry heart

2010-01-22 / 17:45:50
En helt vanlig dag5 kommentarer
Fredagen sparkades idag igång direkt när jag kommit hem från skolan. Vaniljhjärtan och after-eight uppskattas vädligt mycket, av både mig och min mage. Förlåt för dålig uppdatering, men som jag skrev i onsdags var jag ju på förhandsvisning av filmen Farsan igår så hade inte tid att uppdatera alls faktiskt. Filmen var helt okej, rolig ibland och lite småpinsam ibland. Tror dock att man bara kan se den en gång utan att tröttna. Imorgon blir det bio igen. Biljetterna bokades innan. Så det blir Snabba cash med Josefine & Amanda. Nu ska jag hitta på nåt annat, kan inte bara sitta vid datorn hela tiden. Peace out.

We're all serial lovers, dancing in the morningsun

2010-01-20 / 17:45:50
En helt vanlig dag17 kommentarer


På bilden ovan ser ni mig. Denna bild har någon månad på nacken, man jag är lika nöjd med den nu som jag var när jag precis tagit den. Detta är nog ett av de fåtal gånger jag blivit bra på bild, för jag blir alltid så ful och inte alls rättvist visad på bilder. Har dock mixtrat lite i färgerna i photoshop, men bara för att få det ljusare än vad det var. Bilden var en aning mörkare innan, och jag tyckte att det fick den att bli lite dyster. Förresten. Imorgon kommer jag nog lägga bloggen lite på is. Har ej tid att blogga. Först är jag i skolan, därefter åker jag direkt med tåget för att gå på förhandsvisning av filmen Farsan. Sen när jag kommer hem blir det nog mat, sedan är det ju Glee. Men det är ju helg efter skoldagen på fredag, så då kan man ju blogga loss. Haha. Tills dess, ha det super. Ciao!

I'd pay to visit you on rainy sundays

2010-01-19 / 18:25:00
I mina öron11 kommentarer

                                                             Belle and Sebastian - Funny little frog

Never take me back to the neonlights

2010-01-18 / 16:39:13
En helt vanlig dag13 kommentarer


Idag är jag på väldigt bra humör. Sådär trall-vänligt humör, då man bara vill sjunga och studsa runder här hemma. Men det ska jag inte göra. Visst kan jag sjunga, men jag ska inte studsa runder. Istället ska jag pilla med lite bilder i Photoshop, se om jag kan lära mig nåt nytt. Alltid kul att hitta nya funktioner där. Sedan ska jag skriva klart min engelskauppgift. Lär väl gå fort, eftersom att jag redan har idéen till det klar och bara själva skrivandet är kvar att göra. Förövrigt har jag väl ingen annat planerat förutom lite TV ikväll, fast jag kanske hänger med mamma och kollar i lite affärer. Alltid kul med nya kläder och annat smått. Återkommer kanske senare, om jag har ork/tid. Ciao.

I get by with a little help from my friends

2010-01-16 / 20:31:59
En helt vanlig dag15 kommentarer


Den första bilden ska min kära Pic ha cred för, då hon fotograferat. Sedan den andra ska A eller E ha äran för, minns inte vem av de som tog den dock. Bilden på himmelen har jag tagit själv, men jag kan ju ge mig själv lite beröm för den ändå.

Just nu finns det bara en sak jag längtar helt otroligt till, nämligen sommaren. Kan man inte bara få alla nationella prov/vanliga prov gjorda, gymnasievalet inskickat och skolavslutningen överstökad nu direkt? Jag vill ju ha sommarlov, med massa sol och skratt. Ledighet överhuvudtaget, och värme. För vårt kalla klimat börja göra mig riktigt deprimerad, för jag vill inte gå ut när det är kallt. Då känner man sig automatiskt lat. Så jag hoppas att de cirka 3 månaderna som är kvar tills det börjar bli lagom varmt för att använda ballerinaskor och kortare byxor/shorts går snabbt, och att våren blir varm och sen att sommaren blir perfekt.

My heart is yearning, but Paris is burning

2010-01-16 / 13:32:08
En helt vanlig dag12 kommentarer
         

Bilderna ovan är två stycken jag tyckte var väldigt fina ihop, och som jag redan visat i min förra blogg. Men nya läsare har ju inte sett de så. Igår var jag ju på bio och såg Old dogs. Riktigt kul film, satt och skrattade nästan hela tiden. Samma humor som de kör på i alla filmer nuförtiden, men den är alltid lika kul på nåt konstigt vis. Över till idag, som är lördag. Jag älskar lördagar, om jag har något att göra det vill säga. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men jag har iallafall redan bestämt mig för att jag ska duscha när jag skrivit klart här, sen ska jag även försöka tvinga mig själv att städa på rummet. Det ser ut som nån slags granatplats för de som är med i millitären. Inte bra alls. Sen ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på, men det får jag ta itu med då helt enkelt. Kanske blir nån film, eller så kanske jag ser på TV med familjen.

Wake up kids, we've got the dreamers disease

2010-01-15 / 15:57:04
En helt vanlig dag3 kommentarer

Äntligen fredag! Helg och allt vad det innebär. Skoldagen var slapp även idag, så lite glad var man väl när man kom hem. Inget sådär tråkigt humör idag inte. Så, vad händer ikväll? Jo, jag ska gå på bio. Old dogs blir det. Den verkar väldigt rolig, och jag skrattade extremt mycket åt pingvinscenen som visades i trailern. Hoppas bara att den lever upp till förväntningarna nu, så det inte blir som med 2012 som jag såg med Josefine & Amanda i November nån gång. Den var urusel måste jag säga. Nog snackat om 2012. Nu blickar vi framåt. Ska bege mig nerför trappan och äta nåt mellanmålsaktigt med familjen. Därefter ska jag fixa lite innan jag åker till bion. Filmen börjar 18:45, så jag lär inte vara hemma förrän vid nio. Men det gör ingenting, då har man en anledning att inte kolla på Let's dance & dessutom är jag ju en nattmänniska. Så då är natten inte ens påbörjad. Win win.


Succéduon - Med Anders & Måns

2010-01-14 / 22:56:10
En helt vanlig dag1 kommentarer
Innan jag går och lägger mig måste jag bara passa på att berätta om Anders & Måns nya serie. Helt jäkla underbar. Samma sjuka och briljanta humor som vanligt, och jag satt och skrattade ungefär hela tiden. Verkligen synd att det krockar sådär med Glee bara på torsdagarna, för jag kommer bli riktigt less på att behöva sitta framför den lilla datorskärmen och kika på det. Jag får väl ta och kolla upp tiderna då det sänds repriser av det på TVn, för det bör det väl göra? Iallafall så får Succéduon med Anders & Måns toppbetyg, och jag längtar redan tills nästa avsnitt! Super.

Words are all I have to give to you

2010-01-14 / 21:47:18
En helt vanlig dag0 kommentarer

Nu har det gått en hel dag till. So what have i've been up to? Jo, jag har varit i skolan och gjort nästan ingenting. Skoldagen bestod utav klippande, engelska bok-läsande, badminton-spelande & sedan spelade jag air hockey på datorn under datatimmen som var det sista idag. Förutom skolan så har jag besökt världens mysigaste lilla gymnasium. Som jag faktiskt tror kommer bli mitt första handsval när jag ska göra mina val om cirka två veckor. Känns sjukt bra att man faktiskt är säker på det nu, då kan det ju inte bli sämre. Allting kan bara bli bättre! Just nu sitter jag och kollar på Glee, underbara serie. Önskar att den visades lite oftare, man vill bara se mer och mer. Förutom det så började ju Succéduon med Anders & Måns för en kvart sedan ungefär. Men det krockar ju med Glee, så får se det på webben eller se reprisen. Synd tycker jag, för jag har sett fram emot Anders & Måns på TVn igen sedan julkalendern 2008 tog slut. Det var väl allt jag hade att skriva just nu, strax börjar Glee igen. Så får avrunda nu!


Vilse i allt det svarta, har kommit i mellan oss

2010-01-12 / 15:57:41
En helt vanlig dag1 kommentarer
Vissa saker känns bara så sjukt jobbiga. Ta det här med gymnasievalet till exempel. Jag undrar om folk inser vilken press de flesta känner inför det här valet, inte minst jag. Det är inte det att jag inte vet vad jag ska välja, men det är i vilken ordning jag ska prioritera mina val. Båda sakerna som finns på min topp två just nu verkar så himla kul, och jag gillar ju verkligen båda två. Men den ena linjen kräver nog mer poäng, men jag vet inte vilken poäng som är medeln på det andra programmet. Tänk om det är tvärtom? Då måste jag ändra mina priorteringar, och allt är på ruta ett igen.  Det är så himla onödigt/ångestframkallande. Dessutom gör det mig inte mindre nervös och stressad att jag ska ha valt innan den första Februari. Dessutom ska jag besöka ett av programmen på torsdag, och hoppas att hela valet klarnar då. Så jag slipper grubbla mer över detta, och bara kan fokussera på allt annat som är på ingång.

Det leder mig direkt till de nationella proven som jag och alla andra svenska niondeklassare ska göra. Vi börjar med vårt första den nionde, i svenska då. Oroar mig inte det minsta vad gäller de, och inte heller för proven i engelskan. Men däremot så gör matten det, och det där hemliga NO-ämnet som det ryktas om är fysik. Är det så, då kommer jag gå under. Jag är inte dålig på fysik, men jag hade hellre hoppats på kemi, för biologi är ju uteslutet då det var förra årets ämne. Jag som ville ha biologi. Krasch, där raserades ännu mer. Jag får bara bita ihop, hålla tummarna och tro att allt ska gå bra. Vilket det nog gör i slutändan. För jag är väl bara väldigt negativ just nu.