Cuz' nothing ever really happens on a weekday, but still here i lie

2010-04-29 / 17:35:13Jag och Berne, som valpen så fint heter har blivit riktigt bra vänner känner jag. Så bra att han tom. verkade lite ledsen när jag gick till skolan idag. Trodde han skulle förfölja mig faktiskt, haha. Väldigt gullig är han om ni skulle undra. Väldigt kelen, snäll och GULLIG. Duktig och lugn valp, fast han har en skum dragning till dinglande saker. Såsom gardiner, och mitt hår D:


Torsdag är det idag, imorgon är det fredag och Valborgsmässoafton. Detta ska jag fira tillsammans med kära Pic, och vi ska ha vår årliga Valborgsövernattning. Måste se till att resa mig från soffan snart så jag kan masa mig iväg och städa rummet. Det är inte alls så frestande, dels för att min syster sagt att där är en spindel där inne och sedan även för att jag sitter så bekvämt här.. Lyssnar på bra musik, och känner nästan för att tvinga mig själv att skriva på något av de arbetena vi har till skolan. Men nej, jag ska städa. Även om jag ska behöva bli uppäten av en spindel, så ska det städas, och passas valp kom jag på nu!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Fina bilder och blogg du har :)

Vad använder du dig utav för kamera egentligen?

2010-04-30 @ 12:42:51
Postat av: Alicia

NåMEN så kul att han heter Berne! Jag tycker det är ett så himmelskt fint namn - min morbror heter det och min son ska ha det som mellannamn.

Sen är ju valpen i sig alldeles hjärtskärande bedårande dödligt ärkesöt!

2010-05-09 @ 15:18:06
URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback