Har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken?

2010-04-18 / 18:24:03
Underbar helg! Fredagen gjorde jag, ingenting(?) Eller, jag gjorde väl någonting. Men mitt huvud är tomt, och jag vet inte vad jag gjorde förutom att jag var i skolan. Gårdagen däremot spenderades först på en shoppingtur (inte alls ofta jag använder det där ordet, vad det lät fånigt). Fyndades blommiga tights, och införskaffades nya solbrillor. Kommer se galet snyggt ut med de på näsan när man står i konsertvimlet i sommar. När jag kom hem fikades det kladdkaka, och sedan mötte jag upp A och Pic för en kvällspromenad. Blev lite stopp här och var, samt lyssnade på de få Timo låtar jag orkat lägga in i mobilen. Måste bara få säga att jag inte lagt in musik i min mobil sedan jag köpte den i 2008, alltså har låtarna luggit där sedan dess. Men jag tröttnar aldrig på de!

Pic följde med mig hem för att jag skulle få lite mat i magen, och vid halv nio-tiden trampade vi på cykeln hemåt till henne. Vi såg på Hata Göteborg, åt popcorn och drack påskmust. Somnade vid två tror jag. Dagen idag har även den varit bra. Har bestått av gungande, påskmustdrickande, sjungande och annat skoj. Notera att jag mestadels stod för sången. Satt och sjöng hela Carrie Anne och Bleeding, gick inte att få stopp på mig..

Har tyvärr inga bilder att bjuda på, kom nyss på att man faktiskt kunde tagit med kameran ju..

Kommentarer
Postat av: Alicia

Svar: haha, inte det minsta överflödig kommentar utan filosofisk och riktigt fin tycker jag!Vad snyggt du fått det i bloggen förresten. Gillar färgerna som går utmärkt ihop och känns våriga och vackra!

2010-04-20 @ 16:34:32
URL: http://kvistgubbe.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback