Mina sista veckor på bästkusten.

2017-02-22 / 10:54:41
Nu när jag är hemma i Kalmar igen efter fyra veckor på västkusten är det dags att titta på vad jag gjorde sista tiden där. 
 
 
Första lördagen i februari kom Jenny till Halmstad. Vi hade inte setts sedan december, så en catching up-fika på Espresso House kändes mer än nödvändig. 
 
 
Sen följde hon med mig hem till lägenheten. Resten av kvällen spenderade vi åt att äta halloumiwraps, blanda syrliga drinkar och sitta i varsin ände av soffan och slökolla Mello samtidigt som vi gjorde annat  på varsitt håll. Och morgonen efter dukade vi fram brakfrukost. 
 
 
Efter frukosten blev jag sminkad. Söndagslyx deluxe. 
 
 
Vid två åkte Jenny hem. Då snörade jag på mig skorna och gick ut och gick en runda. Gick till bion och köpte en biljett till kvällen och sedan förbi affären. 
 
 
För att köpa lite naturgodis tills kvällen. Även om jag råkade käka mer än hälften redan innan det hunnit bli kväll, wopsie. 
 
 
Också käkade jag rester från halloumiwrapsen kvällen före och skrev lite. 
 
 
Sen blev det kväll och jag knatade bort till Röda Kvarn. Skulle nämligen gå på bio ensam för första gången och se  Jackie. Och herregud, vad tagen jag blev av filmen. Kom hem och hulkgrät för att den spelade på så mycket känslor. Definitivt sevärd alltså. 
 
 
På måndagen mötte jag upp Mathilda som pluggar utanför Göteborg numera. Vi gick till Vigårdas på Avenyn och åt veganburgare. Sedan pratade vi om pojkvänner, plugg och annat fint tills det började skymma och jag åkte hemåt igen. 
 
 
Dagen därpå var övriga redaktionsmedlemmar ute på språng. Vilket betydde att jag kunde jobba hemifrån i pyjamasbyxor och äta svamppasta framför datorn samtidigt som jag skrev artiklar. Lyx! 
 
 
Också blev det sista helgen på västkusten. Hoppade på ett tåg till Falkenberg på lördagsmorgonen, på vilket Jempa redan satt. I Falkenberg tog vi bussen till Ullared för att göra Gekås. Jempa hade aldrig varit där förut, så att rödspätta med remouladsås till lunch kändes obligatoriskt. 
 
 
Där knatade vi runt i väldigt många timmar. Jag kom hem med nya sminkborstar, en vårjacka och världens vårigaste lampskärm bland annat. Sedan tog vi buss och tåg hemåt igen. 
 
 
Och väl tillbaka i Halmstad barrikaderade jag soffan, med en stor kopp te och lite choklad framför Mello. Dagen därpå åkte jag hem till Skåne för att gosa med Berne och hänga lite med familjen. Och det var min sista helg på Västkusten. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback