Juni i musikväg.

2016-06-20 / 23:11:00
Åh, det går ju knappt att beskriva hur bortskämd jag blivit musikmässigt nu i juni. I princip varje dag har känts lite som julafton. Och ungefär såhär ser det ut i mina spellistor och låter det i mina hörlurar just nu: 
 
 
Har hängt så mycket i Wrong Crowds med Tom Odell på sistone. För prick en vecka (plus en dag om vi ska vara petiga) sedan släppte han äntligen sin nya skiva. Är så glad över att den från första till sista låt verkligen är helt amazeballs. Lovar att jag är opartisk även om jag har någon slags knasig celebrity crush på denna herre. Helt klart värt vartenda litet glädjeskutt och tjo häromveckan då jag lyckades knipa en biljett till hans spelning i Köpenhamn i vinter. 
 
 
 
Två fuskisar kommer här. Purfärska och inte överdrivet lyssnade på ännu, skrev jag när jag påbörjade detta inlägget i lördags. Nu är i princip det enda jag vill lyssna eller nynna på Good Grief. En annan positiv sak med Bastilles nya dänga är att jag nu vet hur jag löser schemakrocken på Bråvalla som förut fått mig att vilja gråta. Hejdå, Macklemore. I slutet av juni dansar jag till Good Grief live istället. Också överraskade ju Two Door Cinema Club med ny låt i fredags. Are We Ready känns som en throwback till deras debutskiva. Har verkligen saknat det soundet. 
 
 
 
Och påtal om Bråvalla. Nu är det snart bara en vecka kvar tills det bär av och jag är beyond exalterad. Ser så fram emot solvarmt fulvin, langos, bra musik och sena nätter. Förra veckan var peppen så stor att jag slängde ihop årets Bråvalla-lista. Brållis tjugohundrasexton, honey boo, heter den passande nog. Kommer att lyssna på den enda tills jag hoppar av tåget i Norrköping. Och en hel del till innan dess. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh, var i London förra helgen och Tom Odell spelade mitt på Oxford Circus då! Lyssnade bara på Magnetised för 1. Det var så mycket folk att jag bara såg toppen av hans blonda kalufs, 2. Det var väldigt kvavt och jag var redan genomsvettig, och 3. Vi var påväg för att äta lunch och jag var vrålhungrig. Han var dock så jäääävla bra!!

Svar: Men alltså, ÅÅÅH! Ditt lyllos. Även om det bara var en låt liksom. Nu blev jag bara ännu mer pepp på Köpenhamn i november!!!
Josefi

2016-06-21 @ 08:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback