En första festivaldag.

2016-07-04 / 16:01:48
 
Igår trillade jag innaför dörren efter fem dagar på Bråvalla. Såhär såg det ut efter en onsdag som började med ett nästan missat tåg, lite paniktårar på en trottoarkant, släpande av packning för tre personer ensam och sedan en kö på nästan tre timmar in till området. Kan nästan förstå att jag inte såg supermunter ut när man sedan var tvungen att slå upp ett tält också.
 
 
 
Men egentligen var jag nog såhär glad faktiskt. För jag var ju återförenad med fina Elin och vi drack öl innan vi gick på preparty och dansade till Frej Larsson. Sedan var första dagen på campingen slut.  
 
 
 
Första riktiga festivaldagen började alldeles för tidigt. Med mjukostmackor ute i solen. Och följdes sedan av snabbmakaroner med sweet chili-sås på engångstallrikar med små rosa sagoslott på till lunch. Så såg nästan alla luncher ut hela festivalen lång faktiskt. 
 
 
 
Efter några timmar i campet var det äntligen dags att röra sig mot området. Var så himla pepp på denna dagen. Inte minst för att det skulle vara massa bra spelningar. Men mest för att Jempa och hennes pojkvän hade skaffat varsin endagarsbiljett och jag skulle få hänga med de hela dagen. 


 
Först såg vi Daniel Adams-Ray och en stund senare var det dags att dansa till Movits. Och jag var så nöjd, för jag lyckades värva två nya Movits-älskare till min lilla klubb.
 
 
 
 
Efter spelningen satte vi oss i gräset och älskade livet medan Timbuktu spelade live på scenen bakom.
 
 
 
Var verkligen så himla glad över att få lov att hänga med hon här fina igen. Snacka om allt som hänt sedan sist, återuppleva lite Summerburst-minnen med moshpits till Lost Frequencies och dricka rosé. 
 
  
 
 
 
Efter lite vin hade det börjat skymma och vi vimlade oss bort mot Juno där Band Of Horses höjde mysstämningen till max. 
 
 
 
När Band Of Horses var klara började det bli ännu mörkare. Vi fyllde på våra kurrande magar, såg några låtar av Rammstein och slog oss sedan ner väldigt nära kravallstaketet vid Luna där Mumford And Sons snart skulle spela. 
 
 
 
Sjöng (eller snarare skrek) med till Mumford And Sons så att jag inte hade någon röst när jag vaknade dagen därpå, dansade och firade en första bra dag på Bråvalla. 
 
 
 
Efter Mumford hamnade vi i varsin hängmatta. Där låg vi tills sista tonerna från Afrojacks set tonade ut, klockan var halv tre och det var dags för mig att krama Jempa och Kristoffer hejdå. Då vandrade jag tillbaka till campingen och somnade i ett kallt tält. Och det var första dagen på Bråvalla det.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jobbigt o köa så länge :P

2016-07-04 @ 16:20:14
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback