I'm so happy do you know why

2010-11-14 / 00:44:56
Igårkväll var så himla fint. Så fint att jag idag sitter och får hålla mig för att inte börja stortjuta åt "Virgin Mary" som är en fartfylld låt förövrigt. Det är först nu det har riktigt gått in i mig att jag iförrgår såg Salem Al Fakir live. Att jag då stod precis framför han och hans röda synth. Inte mer än en meter ifrån honom stod jag.

Detta fick mig att tänka på en sak. Nämligen hur lyckligt lottad jag är här i livet. Jag har världens bästa vänner och världens bästa familj. Ni undrar säkert hur jag gick ifrån att prata om Salem och nu om mina vänner och familj istället? Jo, för att utan mina vänner hade jag nog inte stått framför den där scenen i fredags. Jenny, som var den som följde med mig på konserten är en av mina finaste vänner. Utan henne hade jag inte fått uppleva denna magiska kvällen. Utan Jenny hade jag istället legat och grubblat i sängen den kvällen, bara för att jag inte var där.

Det är fint med vänner som man har någonting gemensamt med och jättefint med vänner som alltid ställer upp för en när man behöver det. Såna vänner är precis vad jag har och likaså är det med min familj. Jag är så hemskt glad att de finns där för mig och även för att jag får lov att finnas där för de när de behöver mig. Jag älskar de allihopa så att det gör lite ont inuti mig. De är bäst. Utan de, ingen mig.

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Vänner är allt bra.Sv: Det är vanliga bilder, helt rätt gissat!

2010-11-15 @ 20:39:23
URL: http://photoandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback